• Proffkunder

  DC Resources Norway produserer og leverer steinmasser i gneis/granitt (Eikefet og Halsvik) og sandstein (Seljestokken). Vi leverer i bulk eller storsekk på båt og bil til de fleste havnene på Vestlandet. Båtene laster 670 tonn eller mer og kan ta flere fraksjoner på samme last.

  Vi er storleverandør av asfalttilslag, betongtilslag, jernbanepukk og veioppbyggingsmasser (frostsikringslag, forsterkningslag og bærelag) i Norge og Nord-Europa.

  Til bevaring av strender og oppbygging av for eksempel moloer tilbyr vi vassbyggingsstein og armourrock. Til erosjonssikring og prosjekter i sjø kan vi levere plastringsstein og filterlag.  

  Produktene våre er dessuten mye brukt til vind-, olje- og gassprosjekter offshore.

  I vintersesongen leverer vi strøsingel med eller uten iblandet salt. Strøsingelen er svært ettertraktet, så ta kontakt i god tid før ønsket levering.

  Ta gjerne kontakt for masser til skogsveier, kraftstasjoner, jordforbedring, park- og hageprosjekter. Vi har singel i flere fraksjoner til drenering og røromfylling.

  Til større prosjekter kan vi mikse ulike fraksjoner etter deres spesifikke krav til kurve. Vårt laboratoriepersonale finner optimal blanding i samarbeid med dere og kan sende testrapport med siktekurve på massene.

  Ved våre utsalg på Straume og Laksevåg er dere sikret hurtig, trygg og god service. Vi får påfyll av varer hver uke hele året. Spesialprodukter som kabelsand, telefri bærelagsmasse og vaska jernbanepukk er standard lagervare. Vi selger også førsteklasses natursand fra NorStone og hvit marmorsingel fra Visnes Kalk i bulk og storsekk.

  Alle våre selskaper er ISO-sertifisert for kvalitet og miljø. EPD kan utstedes på forespørsel.

  Kontakt for båtlaster: Salgssjef Norge, tlf 456 03 715

  Kontakt for utsalg Straume og Laksevåg: Driftssjef, tlf 950 14 067

  E-post: firmapost@dcresources.no

   

  Les mer om utsalg Straume her

  Les mer om utsalg Laksevåg her

  Se våre produkter

  Les mer om våre selskaper